Osto- ja toimitusehdot

Hyvä toimitusvarmuus, turvallisuus ja laatu.

Myynti- ja toimitusehdot

Kaikki hinnat ALV 0% FCA Mölndal. Mahdolliset lavamaksut ja pientoimituslisät lisätään hintaan. Ellei toisin määritetä, sovellamme Tekni- sen Kaupan Liiton yleisiä myyntiehtoja (TKL 10).
Kaikki tilaukset kuljetuspakattuna, Incoterms 2010 toimitusehtolausekkeiden mukaisesti. Jos ei tilauksen yhteydessä toisin sovita, Ikaros järjestää rahdinkuljetuksen (DAP Suomessa), joka laskutetaan asiakkaalta.
Noudettaessa tai tilaajan omaa rahtisopimusta käytettäessä toimitusehtona FCA. FCA-tilauksissa asiakas järjestää itse noudon varastoltamme, jolloin tilaava asiakas vastaa itse mahdollisista vakuutuksista ja mahdollisesta reklamoinnista.

  • DAP tilauksissa kuljetusriski on lähettäjällä, FCA tilauksissa tilaavalla asiakkaalla.
  • Alle 100 € tilauksista veloitamme käsittely- kuluja 20 €

Maksuehdot

14 päivää netto toimituspäivästä ellei toisin sovita. Viivästyskorko peritään korkolain mu- kaisesti. Luottokelpoisuus tarkistetaan kaikilta uusilta asiakkailta, erityistapauksissa voidaan tilauksen yhteydessä sopia etukäteismaksusta.
Myyjä pidättää oikeuden omistusoikeuden siir- toon ennen kuin maksu on suoritettu kokonai- suudessaan.

Varaumat

Emme vastaa mahdollisista painovirheistä. Väripoikkeamia voi ilmetä painoteknisistä syistä. Pidätämme itsellämme oikeuden hintojen, tuotteiden ja näiden rakenteiden muutoksiin emmekä vastaa virheistä, joihin emme ole voineet itse vaikuttaa. Kotisivuiltamme löytyvät kulloinkin tarjolla olevat tuotteet ja voimassa olevat hinnat.

Vauriot

Näkyvistä vaurioista tai puuttuvista tavaroista on ilmoitettava kuormakirjassa heti tavaroita vastaan otettaessa ennen allekirjoitusta. Piilossa olevista vaurioista (kun tavara on vaurioitunut, mutta pakkaus on ehjä) on ilmoitettava Ikarokselle seitsemän (7) päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta.

Asiakastyytyväisyystakuu

Kaikilla luettelomme tuotteilla on vähintään yhden (1) vuoden takuu toiminta- tai valmistusvirheiden osalta. Asiakkaalla on oikeus palauttaa perusvalikoimaan kuuluvat tuotteet, joiden alkuperäispakkaukset ovat avaamattomia ja ehjiä. Hyväksymme takaisinoston kahden viikon kuluessa toimituspäivästä. Maksamme tuotteen ehtojen mukaisen palautuksen jälkeen hyvityksen maksetusta summasta, josta on vähennetty 20 % hallinto- ja käsittelykustannuksia. Erikoisvalmisteisia tuotteita ei voi palauttaa.