Maksaminen


Hinnat ja maksaminen

Kaikki hinnat ilman rahtikuluja ja ALV:tä. Hintoihin lisätään pakkaus- ja mahdolliset kuormalavakustannukset. 30 päivää netto tai vaihtoehtoisesti etukäteismaksu tai jälkivaatimus. Eräpäivän jälkeen veloitetaan viivästyskorkona 1,5 % kuukautta kohden. Kaikkien uusien asiakkaiden luottokelpoisuus tarkistetaan. Pidätämme itsellämme oikeuden hintojen tarkistukseen. Myyjä pidättää itsellään tavaroiden omistusoikeuden siihen asti kun myydystä tavarasta on saatu koko maksusuoritus.

Voinko tehdä tilauksen yksityishenkilönä?

Ikaros on yksi Ruotsin johtavista vuodonhallintatuotteiden B2B-yrityksistä. Tarjoamme tuotteitamme ensisijaisesti yrityksille, ja toimitusjärjestelmämme on mukautettu vastaamaan niiden vaatimuksia ja toimintatapoja.

Toimitamme tuotteita vain yritysten toimipaikkoihin, joissa on työntekijöitä paikalla, arkisin klo 7.00–16.00. (Emme tee toimituksia postiennakolla emmekä jätä niitä toimituspaikkoihin ilman vastaanottajan kuittausta).

Luottokortilla maksaminen

Korttimaksu ei enää käytössä ikaros.fi verkkokaupassa. Tee tilauksesi osoitteessa witre.fi , josta löydät saman valikoiman ja vielä rahtivapaasti.