Laatu ja ympäristö


Witre panostaa laatuun


Jatkuva toiminnan parantaminen johtaa tehokkuuden kasvuun, palvelun parantumiseen ja tyytyväisempiin asiakkaisiin.

Witren laatupolitiikka

Witrellä on sertifioitu laadunvarmistusjärjestelmä ISO 9001:2015


Witre taistelee ympäristön puolesta


Witre tukee pitkäjänteistä kestävää kehitystä vähentämällä ympäristövaikutuksia, ehkäisemällä saastumista ja parantamalla jatkuvasti toimintaansa.

Utdrag ur Ote Witren ympäristöpolitiikasta

Witrellä on sertifioitu ympäristöjärjestelmä ISO 14001:2015


PYR


Witre täyttää lakisääteistä valmistajanvastuuta olemalla PYR-rekisterin jäsenenä. Valmistajanvastuu kattaa pakkausmateriaalin keräämisen, lajittelun ja uusiokäytön ympäristön kannalta hyväksyttävällä tavalla.


Tehokkaat kuljetukset


Tuotteemme toimitetaan useimmiten litteinä paketteina. Kuorma-autot lastataan yhteislastausperiaatteella, ja me käytämme junakuljetuksia silloin, kun se on mahdollista.


SELT


Muistathan, että kaikki sähkölaitteet kierrätetään ympäristön vuoksi. Sähkölaitteiden kierrätystä koskeva sääntö on helppo muistaa: jos laite toimii sähköllä, ei sitä saa heittää sekajätteiden mukana roskiin, vaan se tulee toimittaa kierrätykseen. Suomessa on noin 500 sähkö- ja elektroniikkaromua vastaanottavaa keräyspistettä. Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden valmistajat ja maahantuojat maksavat tuottajayhteisöjen kautta kierrätysmaksun kaikista kuluttajille myytävistä tuotteista, joten virallisissa vastaanottopisteissä näiden kierrätys on aina ilmaista. Alla linkkejä sivuille, joilla hyödyllistä tietoa mm sähkölaitteiden kierrätyksestä:


Luotettava Kumppani


Zeckit-palvelun tietolähteiden mukaan yrityksen toiminta on läpinäkyvää, koska se on antanut luvan tarkastaa laajasti omat tietonsa, esimerkiksi vero- ja työeläketiedot, Luotettava Kumppani -palvelussa.