Laatu ja ympäristö

Koska Ikaros on ympäristötekniikkayritys, jolla on suuri asiakaskunta, meille on tärkeää, että Ikaros noudattaa selkeitä ympäristö- ja laatukäytänteitä. Meillä on ISO 9001- ja ISO 14001 sertifioinnit. Ikaroksella on myös oma vuotosuojausstandardi, joka täydentää ISO 14001 standardia.

Lataa ISO-sertifikaattimme: ISO 9001 ja ISO 14001

Laatu- ja ympäristökäytänteet

Laatu- ja ympäristökäytänteemme sisältävät myös ajatuksen, että Ikaros Cleantech AB pyrkii asiakkaiden tarpeet huomioiden olemaan Pohjoismaiden vuodonhallinnan, puhdistuksen ja voitelun sekä niihin liittyvän palvelutarjonnan ja tuotekoulutuksen johtava asiantuntija. Autamme asiakkaitamme pienentämään kustannuksiaan ja ympäristövaikutuksiaan syvällisellä tuotteidemme ja niiden käytön tuntemuksellamme. Tarjoamme asiantuntemuksemme pohjalta asiakkaillemme konsultointipalveluita voidaksemme parantaa asiakkaidemme ympäristötietoisuutta. Ikaros Cleantech AB:n on ympäristölainsäädännön ja muiden säännösten mukaisesti täytettävä kulloisetkin vaatimukset. Tämä tarkoittaa kulloistenkin viranomaisvaatimusten noudattamista ja oman toiminnan jatkuvaa arviointia. Ikaros pyrkii tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia tuotteita ja palveluita sekä vähentämään mahdollisia ympäristövaikutuksia seuraavin keinoin:

  • Henkilökuntamme on osaavaa ja sitoutunutta ja keskittyy asiakkaiden tarpeisiin, ja me kehitämme jatkuvasti organisaatiomme osaamista ja resursseja.
  • Pyrimme kuuntelemaan asiakkaitamme ja auttamaan heitä asiantuntemuksellamme ja osaamisellamme.
  • Teemme tiivistä yhteistyötä toimittajiemme kanssa ja käytämme toimittajia, joiden tuotteet ja palvelut ovat laadukkaita.
  • Ylläpidämme korkeaa palvelutasoa ja toimitusvarmuutta ja seuraamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä.
  • Optimoimme kuljetuksiamme muun muassa suosimalla yhteistoimituksia aina kun mahdollista.
  • Tarjoamme suuren valikoiman ympäristömerkittyjä tuotteita.
  • Käymme jatkuvasti läpi rutiinejamme, työtapojamme ja tuotteitamme kehittääksemme niitä edelleen.
Ikaros Cleantech AB:n laatukäytänteet
Ikaros Cleantech AB:n ympäristökäytänteet