Arvostamme mielipidettäsi!

Meidän tuotemerkkimme ja tuotteemme mutta sinun mielipiteesi

Jakamiesi mielipiteiden ansiosta pystymme kuuntelemaan sinua paremmin, oppimaan enemmän odotuksistasi ja parantamaan kokemustasi Manutanista.

Kaikki palaute, jonka jaat kanssamme, auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotetarjontaamme ja ennen kaikkea auttamaan sinua paremmin ostopäätöksissäsi.

Lisäksi tuotesivuilla julkaistujen arvostelujen ansiosta autat muita asiakkaita valitsemaan ja löytämään ihanteellisen tuotteen paremmin. Siksi mielipiteesi julkistetaan koko tarjoamamme tuotteen ja/tai palvelun markkinoinnin ajan.

Luotettavuus

Arvostelujen aitouden ja luotettavuuden takaamiseksi Manutan tekee yhteistyötä kahden kumppanin kanssa:

BazaarVoice

BazaarVoice kerää arvosteluja tuotteista, jotka olet tilannut meiltä sähköpostitse, joka lähetetään sinulle, kun olet tehnyt tilauksen Manutanilta. Jokainen arvostelu julkaistaan tuotesivuillamme moderoinnin jälkeen, ja siinä noudatetaan BazaarVoicen aitouspolitiikkaa, joka perustuu sekä petostentorjuntateknologiaan että inhimilliseen analyysiin.

Trustpilot

Trustpilotin avulla voit lähettää arvostelun kokemuksestasi Manutanista (tilaus, toimitus, tietopyyntö jne.). Nämä sivustollamme sekä Trustpilotin alustalla julkaistut arvostelut noudattavat Trustpilotin aitouspolitiikkaa, johon kuuluu automaattinen petosten torjuntajärjestelmä. Kumppaniemme tiimit voivat milloin tahansa ilmoittaa epäaidolta vaikuttavasta arvostelusta tarkistusta varten.

Henkilötietojasi (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite) kerätään, jotta voidaan varmistaa arvostelujesi aitous ja parantaa kokemustasi Manutan-asiakkaana. Näitä tietoja säilytetään arvostelujesi näyttämistä varten niin kauan kuin tuote on myyntiluetteloissamme ja enintään 7 vuoden ajan.

Voit lukea Manutanin tietosuojakäytännön , täältä sekä yhteistyökumppaneidemme BazaarVoicen ja Trustpilotin.

Kohtuus

Kaikki mielipiteesi, olivatpa ne myönteisiä tai kielteisiä, julkaistaan ilman muutoksia, edellyttäen, että moderoinnin sääntöjä noudatetaan:

  • Kilpailuun ei saa viitata (esim. vertailu, ostokehotus jne.);
  • Ilmoitus ei saa sisältää sopimattomia, mauttomia tai herjaavia kuvia/sisältöä;
  • Henkilötietoja (esim. puhelinnumeroita, nimiä jne.) ei saa luovuttaa;
  • Palkintoa tai URL-osoitetta ei saa mainita;
  • Tuotearvosteluissa: maininta ongelmasta, joka ei liity suoraan tuotteeseen (esim. toimitus, asiakaspalvelu jne.);
  • Toistuvia ilmoituksia ja roskapostia ei julkaista;
  • Alle 13-vuotiaan kirjoittamaa ilmoitusta ei julkaista.

Yhteistyökumppanimme Bazaarvoice ilmoittaa sähköpostitse kaikista hylätyistä arvosteluista niiden kirjoittajalle, jolla on mahdollisuus muuttaa arvostelua ja lähettää se uudelleen.

Yhteistyökumppanimme Truspilotin hallinnoimat ilmoitukset julkaistaan välittömästi, ja niitä voidaan muokata, päivittää tai poistaa milloin tahansa Trustpilotin alustalla.