Miksi Ikaros kannattaa valita toimittajaksi?

Ikaroksella on laadunhallinnan ja varmistuksen sekä ympäristöasioiden hallinnan ISO-sertifioinnit.
Siksi voit asiakkaanamme olla varma siitä, että Ikaros on vastuullinen ja ammattimainen yritys, joka noudattaa näitä standardeja tinkimättömästi. Laadunhallintajärjestelmällemme myönnetty ISO 9001 sertifiointi osoittaa, että suhtaudumme erittäin vakavasti laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Kun yritys työskentelee ympäristötuotteiden parissa, sillä on luonnollisesti oltava ISO 14001 sertifiointi. Me kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Laaja valikoimamme kattaa kolme pääasiallista tuotealuettamme.
Näin sinun on asiakkaana helppo tilata yhdeltä toimittajalta suuri osa tarvitsemistasi seuraavien tavararyhmien tuotteista:
Vuotosuojaus • Puhdistus • Voitelu

Ikaros® syntyi vuonna 1992, joten meillä on vankka kokemus alaltamme.
Asiantuntevat myyjämme osaavat auttaa sinua valitsemaan parhaat tuotteet. Lisäksi meillä on eri tuotealueilla asiantuntijoita, joiden osaaminen on ainulaatuista.

Vahvat omistajat
Vahvat omistajamme tukevat toimintaamme investoimalla yritykseemme. Olemmekin verkkokaupparatkaisujen ja muiden IT-järjestelmien edelläkävijöitä.

Tyytyväiset asiakkaat
Teemme kuukausittain asiakaskyselyitä varmistaaksemme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Toteutamme näiden kyselyiden pohjalta uudistuksia, jotta voisimme varmistaa parhaan mahdollisen palvelun.