Valkoinen tekstiililiina Ikatex

X
Valkoinen tekstiililiina Ikatex
86,50 €
 Ilman Alv
107,26 € Sis. Alv
kpl
Tuotenro:   80106

Kuvaus

  • Kestävät liinat useille käyttöalueille. Työkalujen ja koneen osien päivittäiseen puhdistukseen. Kuivausliinat kestävät kovan käytön ja työolosuhteet. Kangasliinat ovat edullisempi vaihtoehto herkempään pyyhintään tarkoitetuille kuituliinoille. Sopii öljyn, rasvan tai muun lian pyyhkimiseen. Ikatex, Manutan Groupin asiantuntijatuotemerkki.
  • 3 vuotta

Ympäristöystävällisiä ja/tai sosiaalisia etuja

Tämä pakkaus on kierrätettykokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä pakkaus on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.
Tämä tuote on kierrätetty kokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä tuote on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Tavaranimike Valkoinen tekstiililiina Ikatex, Väri: Valkoinen, Muoto, leveys: 370 mm, Muoto, pituus: 370 mm, Paino: 3.5 kg
Tuotemerkki Ikatex
Pakkaus kpl

Tekniset tiedot

Muoto, leveys (mm) 370 mm
Muoto, pituus (mm) 370 mm
Väri Valkoinen
Paino (kg) 3.5 kg
Materiaali Kierrätetty tekstiili
Kierrätetty pakkaus (%) 79.20 %
Kierrätetty tuote (%) 100 %
Ikaros Shop Julkaisu Ikaros
Takuu (vuosia) 3 vuotta
Tuotteen alkuperä Valmistettu EU: ssa
Keittiöön ei
Kierrätettävä tuote Kyllä - 100%
Tyyppi Kuituliina
Kierrätettävä pakkaus Kyllä - 100%

Arvostelumme ovat aitoja ja luotettavia. Jos haluat lisätietoja todentamis- ja valvontamenettelyistämme, klikkaa tästä.