Valitut bestsellerit

Yli 10 000 tuotetta ympäristöystävälliseen työpaikkaan. Älä missaa mahdollisuutta päivittää työpaikkasi erityisen edullisin hinnoin.

Viisi nopeaa vinkkiä ajan säästämiseksi

Tili verkkokaupassamme

Verkkokaupan tilin avulla voitte helposti etsiä ja vertailla tuotteita. Voitte luoda ja jakaa ostoslistoja, tarkastella tilaushistoriaanne ja tutustua viimeisimpiin tarjouksiin. Suunnittelun helpottamiseksi ja ajan säästämiseksi voitte myös nähdä tilausten tilan, varastosaldon sekä toimitusajat.

Näin rekisteröit tilisi verkossa

Klikkaa LogonForm »-linkkiä
Syötä sähköpostiosoite kohtaan Uusi asiakas ja klikkaa Luo tili
Valitse käyttäjänimi ja salasana. Verkkokauppaan kirjautuminen tapahtuu jatkossa käyttäjänimellä. Se voi olla esimerkiksi sähköpostiosoitteesi.
Syötä yhteystietosi ja klikkaa Luo
Tilisi on nyt luotu ja olet saanut tilin aktivointiviestin sähköpostiisi

Sähköiset hankinnat teidän tarpeisiinne sovitettuina

Tarjoamme useita toimivia ratkaisuja isommille ja pienemmille asiakkaille. Jokainen yritys on kuitenkin ainutlaatuinen, joten anna meidän löytää paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

Lue lisää E-PPOCUREMENT ratkaisuista »

Punch-out

Punch-out on dynaaminen tuotekuvasto, joka päivittyy reaaliajassa. Oma ostoportaalinne yhdistyy suoraan verkkokauppaamme. Siellä voitte suorittaa ostojanne sekä muun muassa nähdä toimitusehdot ja hinnat. Automaattinen päivitys ja raportointi säästää myös aikaa.

E-Catalog

Sähköinen kuvasto on ratkaisu, jossa yhdistämme staattisen kuvaston mukautettuun valikoimaan ostojärjestelmässänne. Siellä voitte tehdä ostoksia meiltä, suoraan omassa portaalissanne. Autamme teitä kehittämisessä ja yhdistämisessä sekä luomme aikaa säästävän ratkaisun, joka on räätälöity yrityksenne hankintaprosessiin ja tarpeisiin.

Verkkokauppa

Tuotteita voi hakea ja vertailla helposti. Voit luoda omia hankintalistoja, saada esiin tilaushistorian, valita toimitusosoitteita ja paljon muuta.

Nopea ja varma toimitus

Tavarantoimittajan nopeat toimitukset säästävät runsaasti aikaa. Lähetämme varastotuotteet heti tilauspäivänä ja toimitamme tavallisesti 1–3 päivän kuluessa tilauksesta. Nopeat toimitukset yhdistettynä 1–10 vuoden takuuseen on voittamaton ratkaisu, jonka tarjoamme käyttöösi.

Laaja valikoima

Emme myöskään voi olla mainitsematta laajaa valikoimaamme, joka on Pohjoismaiden suurin. Valikoimassa on yli 10 000 tuotetta, joten ulottuvillasi ovat kaikki tarvitsemasi työpaikan varusteet. Säästät kaiken sen ajan, joka muutoin kuluisi etsiessä tuotteita useista eri paikoista.

Lue lisää valikoimastamme »

Korkeatasoinen palvelu

Suurin ylpeydenaiheemme on kuitenkin loistava asiakaspalvelumme, jolta saat nopeita vastauksia aina tarvittaessa. Soita, lähetä sähköpostia tai chattaa – on ilo olla avuksi. Asiakkaamme ovat kehuneet asiakaspalveluamme kerta toisensa jälkeen. Käväise Trustpilot-sivustolla ja totea se itse.

Trustpilot »

Se, että olemme osa Manutan-konsernia, tarkoittaa sitä, että voimme tarjota suuren ja laajan tuotevalikoiman- Niiden yli 5000 tuotteen lisäksi, jotka voimme lähettää samana päivänä Pohjoismaiden varastoiltamme

Mikä erottaa teidät muista?