Säiliökippi 20 l terästynnyreille

X
Säiliökippi 20 l terästynnyreille
197,00 €
 Ilman Alv
244,28 € Sis. Alv
kpl
Tuotenro:   26501

Kuvaus

  • Säiliökipillä vältät raskaat nostot ja tarpeettomat roiskeet, ja säästät siten sekä selkää että ympäristöä. Säiliökippi on ehdoton apuväline esim. teollisuudessa, korjaamoissa ja laboratorioissa. Se on helppokäyttöinen ja sen vipuvarsimekaniikka on luonnollinen. Säiliökippi voidaan asentaa seinälle tai pitää lattialla, siihen voidaan myös lisätä pyörät. Säiliökippi soveltuu myös 20 litran terästynnyreille. Mukana 2 kiristintä tynnyrin kiinnittämistä varten. Sopii maks. Ø 285 mm:n tynnyreihin. Toimitetaan osina.
  • 25 kg

Ympäristöystävällisiä ja/tai sosiaalisia etuja

Tämä pakkaus on kierrätettykokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä pakkaus on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.
Tämä tuote on kierrätetty kokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä tuote on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Tuotemerkki Kongamek
Pakkaus kpl

Tekniset tiedot

Kapasiteetti (kg) 25 kg
Kokonaisleveys (mm) 280 mm
Kokonaispituus (mm) 285 mm
Kokonaiskorkeus (mm) 410 mm
Paino (kg) 5 kg
Kierrätetty pakkaus (%) 70 %
Ikaros Shop Julkaisu Ikaros
Kierrätetty tuote (%) 20 %
Kierrätettävä tuote Kyllä - 100%
Kierrätettävä pakkaus Kyllä - 100%
Materiaali Alusinkittyä teräslevy

Arvostelumme ovat aitoja ja luotettavia. Jos haluat lisätietoja todentamis- ja valvontamenettelyistämme, klikkaa tästä.