Kasvosuoja CE-merkitty

X
Kasvosuoja CE-merkitty
11,50 €
 Ilman Alv
14,26 € Sis. Alv
kpl
Tuotenro:   57671

Kuvaus

Mukava pehmustettu pääpanta ja irrotettava visiiri, jonka voi desinfioida ja vaihtaa.

  • Suojaa infektioilta lähikontaktissa työtovereiden ja asiakkaiden kanssa: CE-merkitty suojavisiiri vähentää pisara- ja pärskevaaran minimiin. Erinomainen tuote sairaaloihin ja vastaanotoille, kaupanalalle, palveluammatteihin ja oppilaitoksiin. CE-vaatimusten mukainen henkilönsuojain: (EU) 2016/425 luokka II ja EN 166:2001. Optinen luokka 1 - korkeimman tason visuaalinen kirkkaus erittäin läpinäkyvän polykarbonaatin ansiosta. Suojavisiiri peittää suun, nenän ja silmät mutta ei kasvojen ilmettä. Visiirin kanssa voi hyvin käyttää laseja tai kasvomaskia, sillä kasvojen ja visiirin jää tilaa, tämän ansiosta visiiri myös huurtuu vähemmän, koska ilma pääsee kiertämään hyvin. Visiirin voi kääntää ylös (esimerkiksi tietokonetyöskentelyn aikana). Ei rajoita pään liikkeitä. Liimattava nimietiketti oman suojavisiirin helppoon merkitsemiseen. Tuotetiedot, panta: Yksinkertainen solki, jolla koko säädetään pään mukaan. Pannan koko on 53-62 cm (ympärysmitta, kattaa noin 90 % väestöstä).
  • Otsan kohdalla mukava 5 mm vaahtomuovipehmuste. Tuotetiedot, muovivisiiri: Visiirin voi desinfioida ja käyttää uudelleen. Polykarbonaattivisiiri on kiinnitetty pantaan, ja sen voi vaihtaa helposti. Visiirin koko on 25x27 cm (KxL), ja siinä on suojakalvo naarmujen välttämiseksi kuljetuksen aikana.
  • kyllä

Ympäristöystävällisiä ja/tai sosiaalisia etuja

Tämä pakkaus on kierrätettykokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä pakkaus on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Tuotemerkki Durable
Pakkaus kpl

Tekniset tiedot

Näytön materiaali Polykarbonaatti
Standardi EN EN 166
CE kyllä
Tuotteen alkuperä Valmistettu EU: ssa
Kierrätettävä pakkaus Kyllä - 100%
Okulaari, värisävy Läpinäkyvä
Kierrätetty pakkaus (%) 40 %
Tekniset tiedot CE-yhteensopiva PPE (EU) 2016/425 kategori II
Special Covid-19 kyllä

Arvostelumme ovat aitoja ja luotettavia. Jos haluat lisätietoja todentamis- ja valvontamenettelyistämme, klikkaa tästä.