Diphoterine 500 ml

X
Diphoterine 500 ml
339,00 €
 Ilman Alv
420,36 € Sis. Alv
kpl
Tuotenro:   409900600

Kuvaus

  • Diphoterine on ainutlaatuinen huuhteluneste kemiallisten palovammojen ensiapuun, joka neutralisoi nopeasti ja tehokkaasti sekä hapot että emäkset, kuten esim. suolahapon, rikkihapon, natriumhydroksidin (lipeä) ja ammoniakin. Diphoterine tehoaa myös liuoksiin, hapettimiin, kelaatteihin ja pelkistäviin aineisiin, testeissä sen on todettu tehoavan yli 1.200 eri kemikaaliin. Paras hyöty kun käytetään 10 sekunnin kuluessa altistumisesta ja jatketaan 60 sekunnin ajan. 
  • Diphoterine koostuu muunnetuista molekyyleistä, jotka tehokkaasti vetävät puoleensa ja tekevät vaarattomiksi mm. sekä vetyioneita (H+) että hydroksidi-ioneita (OH-). Amfoteeristen ja hypertonisten ominaisuuksiensa ansiosta sitä voidaan käyttää kaikille kemikaaleille, se estää vahingollisten kemikaalien tunkeutumisen ”vetämällä pois” kemikaalin kudoksesta.
  • Suurempi tilavuus, 500 ml, voidaan käyttää neutralisoimaan altistus täysin 60 sekunnissa kemikaaliroiskeesta. Kertakäyttöön. Säilyvyys 2 vuotta. Lisätarvikkeena saatavilla ka

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Pakkaus kpl

Arvostelumme ovat aitoja ja luotettavia. Jos haluat lisätietoja todentamis- ja valvontamenettelyistämme, klikkaa tästä.