Saattaa olla, että etsit:

Grab & Go® Vuodontorjuntapakkaus kiinteille hapoille

X
Grab & Go® Vuodontorjuntapakkaus kiinteille hapoille
236,50 €
 Ilman Alv
293,26 € Sis. Alv
yksikkö
Tuotenro:   270005

Kuvaus

  • Neutralisoivat Vuotosarjat on pakattu 19 litran muoviämpäriin, joka mahdollistaa helpon kuljetuksen ja käytetyn materiaalin hävittämisen vuodon puhdistuksen jälkeen.
  • Saatavana kiinteässä tai nestemäisessä muodossa.
  • Sisältö: (3) 7,5x10 cm kemialliset käärmeet (S2-30), (4,5 kg) KOLOR-SAFE® happoneutralointiaine kiinteässä muodossa (440010), (1 pari) nitriilikäsineitä, (1) kemiallinen luokittelutaulukko, (1) 19 litran muoviämpäri napsautettavalla kannella, (10) 30x30 cm kemialliset arkkeja (S2-71), (1) lapio/kaavin, (2) kemiallista luokittelunauhaa, (1 pari) roiskeilta suojaavia suojalaseja, (1) jätesäkki ja sulkunauha.

Ympäristöystävällisiä ja/tai sosiaalisia etuja

Tämä pakkaus on kierrätettykokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä pakkaus on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.
Tämä tuote on kierrätetty kokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Pakkaus yksikkö

Tekniset tiedot

Malli Vuotosarja
Beskrivning Kemialliset aineet
Paino (kg) 9 kg
Kierrätettävä pakkaus Kyllä - 100%
Ikaros Shop Julkaisu Ikaros
Kierrätetty pakkaus (%) 100 %
Kierrätetty tuote (%) 60 %

Arvostelumme ovat aitoja ja luotettavia. Jos haluat lisätietoja todentamis- ja valvontamenettelyistämme, klikkaa tästä.