Saattaa olla, että etsit:

Vuodontorjuntapakkaus Grab & Go® Spill Kit hapoille (kiinteä)

X
Vuodontorjuntapakkaus Grab & Go® Spill Kit hapoille (kiinteä)
242,50 €
 Ilman Alv
300,70 € Sis. Alv
yksikkö
Tuotenro:   270005

Kuvaus

  • Neutralisoivat vuodontorjuntapakkaukset on pakattu 19 litran muoviämpäriin, jota voi käyttää kuljettamiseen sekä tilapäisenä jäteastiana imeytyksen jälkeen. Saatavana kiinteässä tai nestemäisessä muodossa. Sisältö: - (3) 7, 5 x 10 cm imeytyspuomit (S2-30) - (4, 5 kg) KOLOR-SAFE®-neutralointiaine hapoille, kiinteä (440010) - (1 pari) nitriilikäsineet - (1) taulukko kemiallisten aineiden luokittelusta - (1) 19 litran muoviämpäri ja painokansi - (10) 30 x 30 cm imeytysarkit (S2-71) - (1) rikkalapio/kaavin - (2) kemiallisten aineiden luokitusnauhat - (1 pari) roiskesuojalasit - (1) jätesäkki ja sulkuteippi

Ympäristöystävällisiä ja/tai sosiaalisia etuja

Tämä pakkaus on kierrätettykokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä pakkaus on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.
Tämä tuote on kierrätetty kokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Tavaranimike Vuodontorjuntapakkaus Grab & Go® Spill Kit hapoille (kiinteä), Beskrivning: Kemialliset aineet, Paino: 9 kg
Pakkaus yksikkö

Tekniset tiedot

Beskrivning Kemialliset aineet
Paino (kg) 9 kg
Ikaros Shop Julkaisu Ikaros
Kierrätettävä pakkaus Kyllä - 100%
Kierrätetty pakkaus (%) 100 %
Kierrätetty tuote (%) 60 %

Arvostelumme ovat aitoja ja luotettavia. Jos haluat lisätietoja todentamis- ja valvontamenettelyistämme, klikkaa tästä.