Saattaa olla, että etsit:

Leikkuuneste Fuchs RenoClean MVS 8010

X
Leikkuuneste Fuchs RenoClean MVS 8010
1 353,00 €
 Ilman Alv
1 677,72 € Sis. Alv
kpl
Tuotenro:   35170

Kuvaus

  • Leikkuuneste Fuchs RenoClean MVS 8010, entinen RenoClean KU, on emulgoimaton kipinätyöstö leikkausneste, vähäaromaattinen puhdistusaine erilaisiin metalli- ja sähköteollisuuden sovelluksiin, joka perustuu synteettisiin hiilivetyihin, joiden rakenne on isoparafiininen, sopivasti suunniteltuja puhdistusjärjestelmiä ja manuaalisia sovelluksia varten.
  • Vähäaromaattisuudestaan huolimatta Leikkuuneste Fuchs RenoClean MVS 8010:lle on ominaista erinomainen liuotuskyky. Se liuottaa hyvin mineraaliöljyjen lisäksi myös hartsipitoisia ja kapseloituja orgaanisia jäämiä. Etuna on puhdistettujen osien suhteellisen lyhyt kuivumisaika.
  • Leikkuuneste Fuchs RenoClean MVS 8010 on erityisen käyttökelpoinen metallien puhdistukseen ja tiettyjen muovien, kuten polyeteenin, polypropeenin, polyesterin ja polytetrafluorieteenin puhdistukseen, mutta ei polystyreenin, luonnonkumin tai butyylikumin puhdistukseen. Yleisesti suositellaan yhteensopivuustestin tekemistä etukäteen.
  • Leikkuuneste Fuchs RenoClean MVS 8010 sisältää vain vähän aromaattisia aineita eikä sisällä muita fysiologisesti tai ympäristön kannalta merkityksellisiä aineita. Häviöitä täydennetään alkuperäisillä tuotteilla.
  • Leikkuuneste Fuchs RenoClean MVS 8010 soveltuu liuottimeksi työkappaleiden jäännöslian analysointiin.
  • Leikkuuneste Fuchs RenoClean MVS 8010 on erinomainen hienotyöstössä ja viimeistelyssä, jossa vaaditaan erittäin tiukkoja toleransseja.

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Tuotemerkki Fuchs
Pakkaus kpl

Tekniset tiedot

Malli leikkuuneste
Sisältö (L) 205 L

Arvostelumme ovat aitoja ja luotettavia. Jos haluat lisätietoja todentamis- ja valvontamenettelyistämme, klikkaa tästä.